APTE ens informa:


1.- EXPOQUIMIA Salón internacional de la Química en FIRA Barcelona.

http://www.expoquimia.com/

 

EXPOQUIMIA és la cita de referència del sector químic al sud d'Europa. En aquesta edició s'impulsarà la vessant científica de la química amb un ambiciós programa de congressos, activitats i jornades.

EXPOQUIMIA vol donar solucions a mercats emergents com energies alternatives, biotecnologia, farmàcia industrial, química fina i sectors relacionats amb l'alimentació.
Amb la col · laboració de grans professionals, empreses i institucions està dissenyant el millor punt de connexió del sector internacional químic.

L'entrada a l'esdeveniment es pot adquirir per només 10 € a través del web.

APTE col · laborarà amb ACC10 en l'organització de les trobades de transferència de tecnologia. A més podeu registrar a través del següent enllaç

 

http://expoquimia2011.b2b-match.com/index.php?page=register

 2.- CLEANTECH WEEK en San Francisco

 Propera celebració del CleanTech Week a San Francisco, esdeveniment de rellevància dins del sector CleanTech. Amb motiu d'aquesta trobada, Opinno està organitzant una missió comercial a Sant Francisco (EUA) i Silicon Valley al novembre 2011, entre els dies 7 i 11. L'objectiu central de la missió és la realització d'una acció comercial i de promoció exterior directa a l'àrea de San Francisco i Silicon Valley, enfocada al sector Cleantech, que donarà a les empreses participants una oportunitat idònia per a una beneficiosa difusió dels seus projectes en el mercat nord-americà.

Així mateix, les empreses podran assistir al CleanTech Open & Expo (www.cleantechopen.com
) una fira que reuneix a empreses i centres tecnològics del sector provinents de tot el món.

Per inscriure en la missió, s'haurà d'omplir el següent formulari online amb el qual es podran avaluar les qualitats de l'empresa dins dels propòsits comercials i promocionals emmarcats per aquesta missió:

FORMULARIO DE INSCRIPCIÓN


El preu del programa Opinno CleanTech Week 2011 és de USD 3500 per cada empresa participant.

El termini d'inscripció s'ha ampliat i finalitza el dia 25 d'octubre.