CETEMMSA impulsa el brainstorming tecnològic

Que els enginyers coneguin i apliquin tècniques de màrqueting per aportar valor als seus negocis és el principal objectiu de la Jornada que CETEMMSA organitza demà dia 1 de desembre a l’espai Lovework* del Tecnocampus.

Els assistents són enginyers que s’enfoquen a crear valor sobre les tecnologies i, en canvi, troben dificultat per desenvolupar un pla de negoci basat en una metodologia que arribi a reconèixer el potencial comercial que aquestes tecnologies tenen i, per tant, els hi és difícil fer-les arribar al mercat.

La sessió repassarà la metodologia Brainstorming aplicada als entorns tecnològics i les eines que s’utilitzen per aplicar-la, per seguidament fer una sessió pràctica de creativitat en l’àmbit tecnològic i finalitzar amb una avaluació dels resultats obtinguts que guiï cap a un pla de negoci capaç de dur la tecnologia a mercat real.

Aquesta sessió forma part del projecte Innovadors subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu que promou l'ocupació mitjançant la captació, identificació, formació i motivació de nous perfils professionals, capaços de transferir les innovacions tecnològiques cap a l’usuari final.

Sobre el Lovework

El Lovework és un espai que vol potenciar el rendiment en el treball i és un projecte impulsat pel parc TecnoCampus Mataró-Maresme, Bitlonia.com i CETEMMSA Technological Centre. Aquest espai, situat en un local de la torre TCM2 a la seu del Rengle, té com a objectiu crear sinergies que aportin motivació, innovació i millores en els processos de treball a través d’activitats de caràcter experimental. 

Sobre CETEMMSA

CETEMMSA, amb una trajectòria de 20 anys, és un centre tecnològic expert en el procés de tractament de superfícies flexibles, en el camp dels “Printed Electronics” per obtenir dispositius intel·ligents –Smart Devices-.  Aquests dispositius intel·ligents es converteixen en dispositius amb capacitat per aportar noves utilitats en molts sectors econòmics: Salut i Benestar, Automoció i Transport, Esport Professional, Seguretat i Protecció, Packaging, Arquitectura i Construcció i Tèxtil Tècnic, entre d’altres.

El centre està Certificat i Homologat per l’Administració Pública, forma part de la xarxa TECNIO i és un dels sis centres tecnològics avançats de Catalunya. El seu objectiu és millorar la competitivitat de les empreses i ajudar-les per mitjà de la innovació de producte.