Dolores Entertainment es converteix en proveidor oficial de TV3

Dolores Entertainment, empresa ubicada a la incubadora del TecnoCampus i fundada per un exestudiant de l'Escola Universitària Politècnica de Mataró, s'ha convertit en proveïdor oficial de Televisió de Catalunya. L'empresa va presentar ek passat cap de setmana el primer projecte fruit d'aquesta col·laboració durant la Festa del Supers. S'hi va presentar oficialment el "Super3 app", una aplicació per a terminals Iphone, Ipad i Android, que permet veure tota la programació de l'espai infantil Club Super3.Actualment s'està treballant en actualitzacions que oferiran més contingut i diversió pels petits de la casa.

La relació entre TV3 i Dolores Entertainment va sorgir del parc TecnoCampus Mataró-Maresme, quan Jordi Roure, cap de Dramàtics de TV3, i Daniel Navarro, CEO de Dolores Entertainment, van coincidir en una taula rodona celebrada en els centres universitaris del parc. Jordi Roure es va interessar per la tasca que realitzava Dolores Entertainmenti va demanar més informació per presentar-la internament a la cadena.

Unes setmanes més tard, TV3 es va posar en contacte amb Dolores Entertainment per demanar pressupost per a unes aplicacions que es volien fer del Club Super3. 

L'empresa va guanyar el concurs per emportar-se el projecte, del qual ara s'ha tret la primera part.

 Per a mes informació visiteu la pàgina web.