El Carnet Jove obre una convocatòria per dissenyar el trofeu del Circuit de Catalunya

L’Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família i el Circuit de Catalunya han obert una convocatòria entre els prop de 500.000 titulars del Carnet Jove per dissenyar els nous trofeus que s’entregaran en les curses que se celebraran al Circuit de Catalunya el 2011 i els propers anys.

El disseny del trofeu serà el mateix per a totes les curses, però en canviarà la composició dels materials (més o menys nobles) segons el nivell de la cursa. En tot cas, el pes haurà de ser d’uns 1,5 Kg. Pel que fa al tema del trofeu, haurà de ser escollit lliurament pel propi artista, però es valorarà que integri els conceptes del motor  o elements del Circuit de Catalunya.

Els titulars del Carnet Jove que vulguin participar en aquest concurs –que es convoca per primera vegada-, tenen temps de presentar les seves propostes artístiques fins el proper 25 de març. La setmana de Sant Jordi es coneixerà el trofeu escollit.

El guanyador obtindrà una gratificació de 2.000 €, a més del reconeixement que tal premi li suposarà a nivell artístic i professional. D’aquesta manera, el programa Connecta’t del Carnet Jove de l’Agència Catalana de la Joventut vol contribuir a la promoció professional i artística dels joves.
 

Més informació aquí.