El TCM patrocina la sessió Iniciador del 19 de juliol, amb Enric Quintero

El proper 19 de juliol es celebrarà a Barcelona una nova sessió d' INICIADOR,  organització que actua com a plataforma global de trobada d’emprenedors. 

El convidat d'aquesta sessió  serà Enric Quintero de Dr. Metrics, que realitzarà un taller pràctic sobre Google analytics.. Aprofitant la sessió, el TecnoCampus presentarà l'11ª edició dels Premis Creatic i la 2ª edició del Màster Universitari en Emprenedoria i Innovació que imparteix l'Escola Universitària del Maresme (EUM).

Esteu convidats a assistir-hi.

 

Enric Quintero és fundador de www.Metriplica.com i soci de Multiplica.com. És un dels pioners de l'analítica web a Espanya. Amb una àmplia experiència, ha desenvolupatles seves habilitats en empreses com ara Ogilvy Interactive, eDreams, Multiplica i Vueling, convertint-se en un expert reconegut especialista en productes Google talscom Google Analytics i Website Optimizer.
És seminar leader de Google Analytics i acaba de ser seleccionat per Yahoo! com a membre de Web Analytics Consultant Network. És autor del bloc www.doctormetrics.com on comparteix els seus coneixements sobreanalítica web.
 

 

Per a més informació, podeu anar a la web Iniciador.