El Tecnocampus posarà en marxa dues noves titulacions de grau i dos màsters universitaris el curs 20

El TecnoCampus Mataró-Maresme ha presentat avui en roda de premsa l'oferta educativa per al curs 2012/2013, amb motiu de la celebració a partir d'aquest dimecres i fins diumenge del Saló de l'Ensenyament, la principal cita promocional del sector universitari. El TecnoCampus, que tindrà estand propi en el saló, hi és present amb una àmplia oferta que aquest any s'amplia amb dues noves titulacions de grau i dues de màsters universitaris. Podeu trobar tota la informació en aquesta nota de premsa.

D'altra banda, en el mateix acte s'han presentat els resultats de la darrera enquesta d'ocupació entre els titulats de l'EUPMt. Podeu consultar-los a la nota de premsa.

En la roda de premsa hi han participat (d'esquerra a dreta a la fotografia) Marcos Faúndez, director de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró; Antoni Uix, director general de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme; Miquel Rey, president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme; Montserrat Vilalta, directora de l’Escola Universitària del Maresme; i Esther Cabrera, directora de l’Escola Superior de Ciències de la Salut.