El TecnoCampus, seu d'unes jornades de la multinacional Procter-Gamble

El parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme ha acollit del 24 de gener a l’1 de febrer unes jornades de formació i innovació de l’empresa Procter & Gamble. Les jornades anaven adreçades a directius i tècnics d’una de les seves divisions, amb participants procedents de 15 països d’arreu del món.

Procter & Gamble és una empresa multinacional líder en diferents sectors de béns de consum, com l’alimentació o la cosmètica, entre d’altres. L'elecció del TecnoCampus per a realitzar aquestes jornades d’abast internacional confirmen la capacitat d’atracció del parcper a l’organització d’esdeveniments, malgrat que fa escassament tres mesos que va entrar en funcionament el Centre de congressos i reunions del parc.

En la cloenda de l’acte hi ha intervingut el director general de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Antoni Uix, que ha agraït la implicació de Procter&Gamble en activitats del parc, i ha posat com a exemple el suport al Màster en Emprenedoria i Innovació que imparteix un dels centres universitaris del TecnoCampus, l’Escola Universitària del Maresme. Uix també ha mostrat la satisfacció de la institució pel fet d’haver estat la seu de les jornades de formació i innovació de la multinacional