Els nous models d'emprenedoria de Regne Unit i Silicon Valley es troben al TecnoCampus

El passat divendres 29 de març es va celebrar al TecnoCampus Mataró-Maresme la conferència "Acceleradores d'idees i talent: els nous models a Regne Unit i Silicon Valley", que es va celebrar a les sales Burriac i Laia l'Arquera plenes amb un aforament ple gràcies als 85 assistents que hi van participar.

L'acte va estar presentat pel president del TecnoCampus Mataró-Maresme, Miquel Rey, i va comptar amb la presència dels emprenedors Daniel Navarro, fundador de Dolores Entertainment; Andrew Swiler, fundador de StartUp Digest (Silicon Valley, EUA); i amb l'investigador Jonathan Hayes, qui va explicar les diferències entre les Incubadores d'EUA i d'Espanya i va encoratjar els assistents a que "si teniu una bona idea, l'heu de tirar endavant. Però si el projecte no funciona, s'ha de canviar la idea. Així funciona el món global".

Per la seva banda, Navarro va explicar la trajectòria de la seva empresa i com realitzen en ella un producte únic al mercat espanyol. Mentre que Swiler va presentar StartUp Digest com una plataforma que es dedica a ajudar els emprenedors que volen crear una startup i que aconsegueix recursos per fer realitat aquests projectes.