Els Passerells del TCM participen a la diada de la UAB de les #diadesuniversitàries

Els Passerells del TCM van participar el passat dijous 24 de novembre a les primeres de les diades universitàries que les colles castelleres universitàries organitzen. Aquesta primera trobada es va celebrar a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i hi van participar les 7 colles que formen l'actual panorama casteller universitari: els Ganàpies de la UAB, els Arreplegats de la Zona Universitària, els Marracos de la Universitat de Lleida (UDL), els Xoriguers de la Universitat de Girona (UdG), els Pataquers de la Universitat Rovira i Virgili (URV) els Emboirats de la Universitat de Vic (UVic), i els Passerells del TecnoCampus, la primera colla castellera sorgida de centres universitaris adscrits, que "fa pinya" amb les "grans universitats". 

El cap de colla dels Passerells, David Valverde, ens fa una breu crònica de les actuacions que s'hi van realitzar:

"Els Ganàpies de la UAB (organitzadors de la diada) van fer un 3d6 aixecat per sota, un intent desmuntat de 4d7, un 4d7 i van acabar amb un 5d6 a part dels pilars de 4 d'entrada i comiat.

Els Arreplegats de la Zona Universitària que van fer dos intents desmuntats de 4d7, van fer un 2d6 i van fer un 5d6 a part d'un pilar de 5 i els pilars de 4 de comiat.

Els Marracos de la UdL van fer el 3d6 amb agulla, el 4d6 amb agulla i el 2d6 a part dels pilars de 4 de comiat.

Els Xoriguers de la UdG van fer la millor actuació del dia fent el 5d6, el 4d7 i el 2d6, a part d'un pilar de 5 al final de l'actuació i el pilar de 4 d'entrada a plaça.

Els Pataquers de la URV van fer el 4d6, un intent desmuntat de 3d7, un 3d6 i un 5d5 net (sense pinya) a part dels pilars de 4 d'entrada i comiat.

Els Emboirats de la UVic van fer un 2d5 a part de dos pilars de 4 durant l'actuació.

Per últim, els Passerells del TCM vam obrir plaça amb el 4d5 net (sense pinya) que només va quedar en carregar ja que va caure poc després de l'aleta a causa dels nervis i de ser el primer castell net que portàvem a plaça. En segona ronda vam fer un 2d5 molt parat i molt maco descarregat i en tercera ronda, vam fer el 3d5 net que vam descarregar tot i que vam treballar-lo força. Vam acabar l'actuació amb un pilar de 4 molt maco i parat també."

 

Aquesta és la primera d'un seguit de #diadesuniversitàries que es realitzaran les properes setmanes recorrent les universitats del país. Aquest dijous, 1 de desembre, la propera parada és a Girona, on els Xoriguers de la UdG exerciran d'amfitrions. I finalment, el dijous 22 de desembre la diada es realitzarà al TecnoCampus

 

Els Passerells organitzen una panera de Nadal

 

Per contribuir a les despeses de la colla castellera del Tecnocampus i les diades que organitzen, els Passerells del TCM han organitzat una panera de Nadal (podeu veure'n el contingut al Facebook, per exemple aquí). El preu de cada participació és de 2 euros i dóna dret a dos números per la panera. El guanyador serà aquell que tingui els tres darrers numeros de la grossa de nadal i es podrà veure el número guanyador al Facebook de Passerells.

Els números els venen els propis integrants de la colla, així que hi podeu posar en contacte per Facebook, a través del correu collacastelleratcm@gmail.com o bé via twitter (@passerellstcm).

 

 Fotografies: Alba Pujol Isidro (Universitat de Barcelona)