Entrega dels premis del III Concurs de Fotografia del TecnoCampus

Aquest matí al TecnoCampus Mataró-Maresme s’ha realitzat l’entrega de premis del III Concurs de Fotografia organitzat per la Unitat d’Atenció a la Comunitat Universitària (UACU).

El primer premi, dotat amb 150€, ha estat entregat a l’Abel Fuster Mascarell per la fotografia titulada “La uni a la gespa”. En segon lloc, la guanyadora del premi dotat amb 100€, ha estat Patricia Bonet Muñoz per la fotografia titulada “Aires groguencs”. El tercer premi, dotat amb 50€, a la fotografia titulada “Refreshing knowledge”, ha estat atorgat a Sophie Glesius.
 

També s’han entregat 3 accèssits dotats amb diferents regals donats per entitats com Òptica Universitària, Gimnàs Paradise, Imagina-t’ho en foto i Fotoprix.
 

El primer accèssit ha estat recollit per Esther Noguera Romero en nom d’Anna Martínez Gili per la fotografia titulada “Entrada a la biblioteca”, i ha rebut unes ulleres de sol de l’Òptica Universitària. El segon accèssit ha estat entregat a Jesús Ciradas Damas per la seva fotografia titulada “El gran rodatge del TCM”, i ha rebut 50€ de descompte en productes fotogràfics a “Imagina-t’ho en foto”. Finalment, el tercer accèssit ha estat entregat a Antoni Pérez per la fotografia titulada “Tecnocampus: diversitat innovadora”i ha rebut un val pel gimnàs Paradise.

El jurat ha agraït la participació de tots els estudiants, remarcant l’alt nivell dels treballs presentats en aquesta edició del Concurs de Fotografia TecnoCampus 2012.

A la fotografia, d’esquerra a dreta, Antoni Pérez, Jesús Ciradas Damas, Abel Fuster Martorell i Patricia Bonet Muñoz.