everis inaugura al Tecnocampus Mataró-Maresme el seu nou centre de treball

everis, consultora multinacional d'estratègia, negoci i aplicacions tecnològiques, ha inaugurat aquest matí el seu nou centre de treball al Tecnocampus Mataró-Maresme. Fa 4 anys, everis va obrir a la capital del Maresme, en unes instal•lacions que eren l’embrió del futur parc TecnoCampus, el centre especialitzat en el desenvolupament i manteniment d'aplicacions informàtiques, així com en el suport tècnic de sistemes d'informació. Ara la multinacional ha decidit traslladar a les noves oficines a la seu del TecnoCampus al Rengle, inaugurades el 2010.

Amb aquestes noves instal•lacions, everis consolida la seva aposta per Mataró i pel Maresme en general, com a lloc de treball per als seus professionals i com a centre d'innovació de la companyia.

A la inauguració hi han assistit Joan Mora, alcalde de Mataró; Miquel Rey, president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme; Jaume Teodoro, director general del Tecnocampus Mataró-Maresme; Fritz Hoderlein, soci director general d'everis a Catalunya; i Martí Casamajó, soci responsable de sector públic d'everis

L’alcalde de Mataró ha agraït l’aposta per la ciutat d’everis i ha destacat la importància de recuperar les vocacions tecnològiques dels joves. “Avui han de saber que malgrat el context hi ha gent que pot triar on vol treballar, i molts d’ells han estudiat enginyeries com les que es poden cursar al TecnoCampus”, ha apuntat Mora. Per la seva banda, Fritz Hoderlein ha apuntat que la seu a Mataró els permet captar el talent d’enginyers que viuen a Mataró i el Maresme, i pels quals és un valor afegit a la feina el fet de tenir el lloc de treball prop del domicili. Per la seva banda Miquel Rey ha destacat la participació d’everis en els consells de titulació universitària, per tal d’adaptar-los tant com es pugui a les necessitats del mercat laboral.