GameStorming Tecnocampus el proper 24 de novembre: participa-hi!

El proper dimarts 24 de novembre es celebra el GameStorming Tecnocampus, un esdeveniment dirigit a tots els estudiants de tots els graus del Tecnocampus on a partir d'una dinàmica participativa es cerca que els estudiants aportin idees, propostes i visions pel que fa al Tecnocampus del futur. Aquesta activitat forma part del Pla Estratègic Tecnocampus que s'obra a la participació de la comunitat a partir de diverses activitats.

El Gamestorming es fa a partir d'un grup de 15 estudiants impulsors de diferents graus i la convocatòria expressa de tots els delegats i subdelegats a més de la participació dels becaris en serveis del Tecnocampus.

Malgrat això l'acte està obert a tothom que hi vulgui participar. Per tal de cercar un horari que sigui el millor possible per tots els estudiants es farà de 14.00 a 16.00h i tots els participants estan convidats a un dinar-PIZZA durant el transcurs de la jornada. Al llarg dels dies previs es poden enviar idees i propostes a partir dels delegats de classe de forma que el mateix dia es pugui començar el gamestorming amb temes concrets damunt la taula que facin més dinàmic el desenvolupament. Tothom qui vulgui es pot inscriure ja a: http://gamestorming.agenda.tecnocampus.cat/.