Inauguració de l'espai InnoLAB i de la 3era edició del Màster en Emprenedoria i Innovació

L'InnoLAB, l'espai per a la creativitat del TecnoCampus,es va inaugurar el passat divendres dia 19 d'octubre a la tarda, amb la presència del president del TecnoCampus, Miquel Rey; del director general, Jaume Teodoro; i de la directora de l'EUM, Montserrat Vilalta. Tots tres van destacar l'aposta del parc per impulsar l'emprenedoria amn noves idees com la que representa aquest espai.

Durant l'acte es va fer una explicació de l'InnoLAB, obert a universitaris, emprenedors i empresaris, i ss'han dut a terme connexions amb el centre de Google a Mèxic. L'emprenedor Xavier Verdaguer va elogiar l'espai, comparant-lo als que hi ha d'aquest tipus a Califòrnia, i va destacarque la innovació és més fàcil i possible en espais modulables com l'InnoLAB.

El mateix divendres al a tarda e sva donar el tret de sortida a la 3era edició del Màster en Emprenedoria i Innovació de l'EUM, que enguany compta amb 12 matriculats, als qual cal afegir 14 participants del programa InnoEmprèn en el mòdul 1 del màster i  4 estudiants en els mòduls d'emprenedoria que provenen del Master of Science in Management de la Barcelona Schol of Management