JEM Session. Jornades EMPRÈN del Maresme, el 3 de juny

 El proper 3 de juny de 2011 es celebrarà la primera JEM Session titulada “Emprendre al sector audiovisual: realitat o ficció?”, dins el marc d’activitats de la Xarxa d’Emprenedoria Universitària.

En aquesta primera edició, tindrem l’honor de comptar amb les ponències a càrrec del Sr. Jordi Llompart (Fundador i Director d’Orbita Max), el Sr. Jordi Roure (Cap de Dramàtics de TV3) i el Sr. Daniel Navarro (Fundador i CEO de Dolores Entertainment), juntament amb la moderació de la taula rodona per part de la Sra. Anna Pilar Llacher (professora de la EUPMT).

Addicionalment, la jornada s’utilitzarà com a conclusió de l’activitat desenvolupada en l’assignatura d’Emprenedoria Corporativa del Grau de Mitjans Audiovisuals, on es presentaran els 3 millors projectes emprenedors.

L’acta tindrà lloc a la Sala de Màster (2a planta) de l’edifici TCM 1-B a partir de les 11.00h i finalitzarà amb un cocktail per a tots els assistents a partir de les 13.30h.

Les persones interessades en assistir s’hauran de posar en contacte amb l’Elisabeth Ferri, a través de eferri@tecnocampus.cat.