L'ESCS organitza una assessoria en salut sexual

 Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Lluita contra la SIDA, el passat 1 de desembre l'Escola Superior de Ciències de la Salut del TCM va organitzar una assessoria en Salut Sexual des d'una visió de drets i una perspectiva de gènere, per tal de contribuir al desenvolupament ple de la Salut Sexual de les / els joves universitaris.

 L'assessoria, liderada per la infermera Esther Sánchez,  professora de l'ESCS i especialista en l'àmbit de sexologia; va romandre activa des de les 10 del matí fins a les 14,30 h de la tarda. Durant aquest temps 27 alumnes, amb una edat mitjana de 21 anys (12 homes i 17 dones), van realitzar les seves consultes, de forma anònima i personal, relacionades amb la salut sexual, prevenció i assessorament sobre la SIDA. La majoria dels joves que van utilitzar el servei (el 70%), van manifestar no haver rebut consell o educació en Salut Sexual prèviament.

 L'experiència pilot va ser positiva i sorprenent per a molts d'ells, ja que era la primera vegada que podien parlar d'aquests temes directament amb un professional i resoldre els seus dubtes. A tots ells se'ls va prestar orientació i assessorament, ajudant a trobar els recursos necessaris per resoldre els problemes plantejats.