La Fundació TecnoCampus posa en marxa el TecnoCampus Alumni

La Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme ha posat en marxa el TecnoCampus Alumni, la xarxa d'exalumnes dels centres universitaris: l'Escola Universitària del Maresme (EUM), l'Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMt) i l'Escola Superior de Ciències de la Salut (ESCS). L’objectiu de Tecnocampus Alumni és vincular els seus membres de manera permanent com a membres de la comunitat TecnoCampus. Així, aprofitant la xarxa professional i social de la qual formen part, es potencia la seva projecció i la dels centres universitaris més enllà de l’àmbit habitual de treball.

A més, el Tecnocampus Alumni ofereix als seus membres tot un ventall de serveis i avantatges: atenció i assessorament en carreres professionals, amb un servei de borsa de treball; xarxes professionals (networking); serveis amb condicions preferencials, com assessorament a emprenedors; descomptes i preus especials en l’oferta formativa del Tecnocampus; activitats divulgatives, informatives, esportives, socials i culturals –en diversos àmbits i formats-, entre d'altres.

TecnoCampus Alumni està obert no només a exestudiants sinó que també poden formar-ne part els estudiants d'últim curs dels diferents graus universitaris. La inscripció és totalment gratuïta i es fa a través del Linkedin de la xarxa.

Podeu consultar més informació a través de la web de TecnoCampus Alumni.