Mataró acull la primera Jornada GettingContacts a Catalunya exclusiva per a dones

El TecnoCampus acollirà el proper 1 de març una jornada dirigida principalment a empresàries, emprenedores, empreses constituïdes per dones i dones que ocupen càrrecs intermedis i/o executius en el món de l’empresa.

El GettingContacts Woman pretén promoure i potenciar l’esperit de cooperació entre dones empresàries i emprenedores, així com incrementar la innovació i competitivitat de les empreses creades o constituïdes per dones. Actualment aquesta fórmula de networking es considerada la millor fórmula de networking existent a Espanya, ja que genera entrevistes entre empreses amb interessos mutus, garantint un 70 – 60% de contactes efectius entre les participants.

La sessió s'iniciarà amb una profitosa taula rodona a càrrec de 4 dones empresàries, representants del món de l’empresa i la política en l’àmbit nacional i internacional. Debatran sobre l’actualitat econòmica i social a Catalunya, Espanya i el món, així com de la importància de la cooperació com a estratègia de futur dins el món de l’empresa.

Com funcionarà ?


Per participar-hi només cal registrar-se a www.gettingcontacts.com

•    En 4 passos les participants defineixen les empreses o els sectors amb els quals estan interessades a contactar.
•    És important omplir el qüestionari detalladament per tal d’identificar exactament amb quins sectors volem entrevistes.
•    Un cop rebuts els qüestionaris, es creuen les dades i es generen les agendes personalitzades de la trobada.
•    2 dies abans de la Jornada, còmodament via correu electrònic li arriba la seva agenda individual d’entrevistes GC!.

 

L’acte l’organitza el parc científic i de la innovació Tecnocampus Mataró-Maresme i l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mataró, amb la participació en el comitè organitzador de les escoles universitàries que formen part del Tecnocampus (Escola Universitària del Maresme –EUM- adscrita a la Universitat Pompeu Fabra, Escola Universitària Politècnica de Mataró- EUPMT-  adscrita a la Universitat Politècnica de Catalunya, i Escola Superior de Ciències de la Salut – ESCS- adscrita a la Universitat Pompeu Fabra). Addicionalment col•laboren en l’esdeveniment Copevo, Dones en Xarxa, ASAD, COETTC, Afaemme, Complementum, Proyectos TIC, Emprendedoras.com, Red de Emprendedoras, Maresme Centre de Negocis, BCN Activa, Fidem, etc.