Mobile World Congress 2012

 Un any més, des de la Generalitat de Catalunya, es vol donar suport a les empreses catalanes del sector de la telefonia mòbil per a la seva participació en el Mobile World Congress 2012 (MWC)(www.mobileworldcongress.com), que tindrà lloc del 27 de febrer a l’1 de març de 2012 a Barcelona.


Aquesta iniciativa s'emmarca dins de les actuacions del pla de govern 2011-2014 per a l’impuls del sector de les TIC i, en especial, aquelles que van adreçades a la mobilitat.

Aquest any disposarem d’un espai al Pavelló de Catalunya per a 6 projectes tecnològicsbasats en la mobilitat, fet que convertirà aquest en un espai temàtic i especialitzat en aquest àmbit, i per a 4 Centres Tecnològics i/o Centres de Coneixement especialistes en el desenvolupament i la promoció de tecnologies mòbils. El Pavelló de Catalunya estarà situat, com cada any, a la Plaça Univers de la Fira, on també es realitzarà el Brokerage Event.

La Generalitat de Catalunya també comptarà amb un espai per a 20 empreses tecnològiques de desenvolupament d’aplicacions mòbils en l’App Planet.

Les empreses, centres tecnològics i entitats representants dels projectes interessats teniu fins al proper 18 de Novembre per enviar la vostra sol·licitud. En el document adjunt trobareu tota la informació de la convocatòria i de la informació que s’ha d’entregar:

Convocatòria i formulari de sol·licitud