S'estrena el projecte Santes15, amb la participació d'alumnes del TecnoCampus

El passat divendres 22 de juliol es va estrenar al Teatre Monumental de Mataró la pel·lícula Santes15, dirigida per Eloi Aymerich.

Aquesta pel·lícula és el resultat del muntatge d'imatges dels 15 curtmetretatges que componen el projecte Santes15, fets per joves realitzadors sobre una de les festes majors més viscudes de Catalunya, Les Santes de Mataró.

Aposta pel talent 

‘Santes15’ és un projecte promogut per la productora mataronina Clack i l’Obra Social de Caixa Laietana i amb el suport de M1TV, l’EUPMT i Can Xalant. Gran part de l’equip de professionals són joves mataronins que han treballat sota la direcció del realitzador Eloi Aymerich (Mataró, 1982), membre de la xarxa Clack Produccions. Aymerich ha coordinat l’equip per mostrar com al segle XXI Les Santes són, per damunt de tot, una autèntica i apassionada història humana construïda a base de petites vivències que giren al voltant de la festa, la tradició, la gastronomia, la ciutat, el mar i la calor de les tardes i nits d’estiu. D’aquesta manera, el projecte es converteix en una interessant plataforma per a aquests joves autors per donar a conèixer el seu talent i la seva obra.
 
La mostra audiovisual ‘Santes15’ compta amb autors consagrats com Lluís Josep Comerón, passant per realitzadors professionals del documental com Lupe Pérez, joves directors com Francesc Páez o Alex Manzanares, artistes visuals com Narcís Rovira o Xavier Roldan i alumnes dels darrers cursos del Grau en Mitjans Audiovisuals de l'EUPMt, centre del Tecnocampus Mataró-Maresme, com Oleguer Rocafull, Carles Mayol, Daniel Raja, Raquel Rodríguez o Maiol Díez.