S'inaugura PicMemories, un projecte de la Preincubadora

 El passat dissabte 17 de desembre es va celebrar l’acte d’inauguració del projecte PicMemories a l’edifici Ca N’Humet del Masnou.

PicMemories és un portal de fotografia a Internet creat amb la finalitat de donar a conèixer tots aquells fotògrafs amateurs o professionals que estimen el món de la fotografia. En PicMemories, a més de poder penjar les seves fotografies perquè tothom pugui conèixer-les, també es poden fer ús de les eines de protecció per a les seves imatges (Copyright) i fins i tot vendre-les en qualsevol suport per tal d'obtenir beneficis.
A més, PicMemories ofereix l'oportunitat de participar en cursos, concursos i en la borsa de treball per a aquells encàrrecs que els usuaris/es de la plataforma puguin necessitar.

El projecte PicMemories forma part del programa de preincubació del CUB. El projecte ha estat fundat per dos joves emprenedors estudiants de TecnoCampus Mataró – Maresme, la Victoria Cagigas(estudiant del Grau en Mitjans Audiovisuals) i en Guillem Souza (estudiant del Grau d’Infermeria).