Tres experiències emprenedores expliquen "com innovar al sector turístic" en una JEM Session

Avui dilluns 21 de novembre s'ha celebrat a la Sala de Graus del TecnoCampus la JEM Session "Innovant al sector turístic", organitzada per la Preincubadora - CUB. En aquesta edició hi han participat Jaume Marin (Cap de Màrqueting del Patronat de turisme Costa Brava Girona); Paula Lloret (Representant de l'empresa Tanit didàctica i difusió cultural) i David Pecharroman (Co-fundador de Goalkeepers i estudiant de turisme de l'EUM).

Els tres han explicat diferents experiències innovadores dins el sector turístic. Jaume Marin ha explicat l'ús que des del Patronat de Turisme Costa Brava Girona fan de les xarxes socials, en especial una experiència de generar vivències a un grup de reconeguts bloggers del sector turístic, i que després van provocar un gran impacte a les xarxes socials, amb més de 70 posts a blocs de referència i 18 milions de twits en una setmana.

Per la seva banda, Paula Lloret, de Tanit Difusió Cultural, ha explicat diferents projectes vinculats amb el turisme a la comarca del Maresme, com l'impuls de "Maresme Turisme" i el seu portal a internet, on es dissenyen productes turístics innovadors sobre la comarca. 

Finalment, David Pecharroman, estudiant de Turisme i ja emprenedor amb l'empresa GoalKeepers, ha expilcat què el va portar, juntament amb 4 companys més, a crear el seu propi negoci d'escola de formació de porters de futbol. 

Els estudiants de Turisme de l'Escola Universitària del Maresme han omplert la sala de Graus per escoltar aquestes experiències.