Velcro inaugura el programa de Visites Inverses

El passat divendres dia 8 va tenir lloc la primera sessió del programa Visites Inverses impulsat per les empreses allotjades a TCM, amb l’objectiu de contactar amb les grans empreses del nostre territori, per poder gaudir de l’enriquiment de coneixements associats a la seva experiència, molt especialment pel que fa a les seves polítiques d’innovació, de manera que es puguin generar dinàmiques que propiciïn conjuntament la generació de riquesa.  

En aquesta primera sessió , que va tenir lloc a la sala Tecnocampus de la sisena planta de TCM2 , vam comptar amb la participació de l’empresa Velcro Europe SA, representada pel seu Conseller i Controller Europeu Sr. Jaume Freixas.
 
El sr. Freixas va presentar l'empresa als assistents, així com els productes i la marca que desenvolupen. Tot seguit va exposar com es treballa la innovació dins l'empresa i com es du a terme. 
 
Per part de la Xarxa empresarial de TCM van participar 16 empreses, que van disposar d’uns breus minuts d’intervenció per explicar els aspectes innovadors de la seva activitat, i seguidament es va obrir un torn de preguntes dels assistents, força animat i molt interessant.