Visit del professor Öztürk dins el programa de mobilitat de professors

Avui dimarts 12 d'abril el TecnoCampus ha rebut la visita del Dr. Aydin Öztürk, professor del departament d’Enginyeria i Tecnologia de Yasar University, Izmir, Turquia.

La seva visita forma part del marc de col·laboració LLP/Erasmus Teaching Staff Mobility. Fonamentalment, es tracta de col·laborar en alguna activitat acadèmica amb un professor de la universitat d’acollida, en aquest cas el TCM. Particularment, farà una classe als estudiants de l’assignatura IDENTIFICACIÓ BIOMÈTRICA DE PERSONES, de Marcos Faúndez. El tema de la seva contribució és “Illuminations Models and Face Recognition”. Tindrà lloc demà dimecres, 13 d’abril, de 17 a 19.

A part d’aquesta contribució acadèmica, el professor Öztürk ha participat en una reunió amb Josep Roure i Pere Tuset, com a persones representatives del departament TIC de l’EUPMT, per entreveure possibilitats de col·laboració en projectes d’investigació dels respectius departaments.

Ha visitat les instal·lacions del TCM i ha quedat satisfactòriament sorprès pel conjunt del parc tecnològic i, en particular, per la Incubadora d’empreses com a part integrant del mateix.