Visites inverses de les principals empreses del territori

La Direcció de Tecnocampus realitzar una sèrie de sessions de contacte amb les grans empreses del nostre territori, per poder gaudir de l’enriquiment de coneixements associats a la seva experiència, molt especialment pel que fa a les seves polítiques d’innovació, de manera que es puguin generar dinàmiques que propiciïn conjuntament la generació de riquesa.  

 
La primera sessió d’aquest programa tindrà lloc a la sala Tecnocampus de la 6ª planta de TCM2 el proper divendres 8 de Juliol de 12:30 a 14:00 hores, i es comptarà amb la participació de l’empresa Velcro Europe, representada pel seu Conseller i Controller Europeu Sr. Jaume Freixas
 
En aquesta sessió podran participar-hi un màxim de 20 empreses allotjades a Tecnocampus (TCM1, TCM2, TCM3, Centre Negocis Rengle, Nau Minguell, i Vallveric), en base a un representant per empresa (no s’acceptaran participacions múltiples).
 
L’agenda per a la sessió consistirà en una presentació d’ aproximadament 20 minuts per part de Velcro en torn a les seves polítiques d’innovació, i aquesta presentació tindrà continuïtat amb una molt breu explicació sobre la base innovadora de les 20 empreses presents, a raó de 2 minuts per empresa, per finalment prendre un refrigeri en 25 minuts finals en forma de networking de negocis obert. 
 
La inscripció es farà per rigorós ordre de confirmació d’assistència especificant el nom i càrrec de la persona que hi participarà a agonzalez@tecnocampus.cat. A la seva vegada Tecnocampus (Antonia González) emetrà per coneixement de tothom la llista ordenada de les sol•licitants especificant les 20 confirmades, que seran contactades el dilluns 4 de Juliol per veure si absències d’última hora poden donar entrada a empreses inicialment excloses. Les empreses que confirmin assistència a aquesta sessió però que no hi puguin participar degut a l’aforament limitat tindran preferència si sol•liciten assistència en futures ocasions.