INSTALACIONES

Las instalaciones del Tecnocampus ocupan cerca de 50.000 m2 en primera línea de mar, en la entrada de Mataró desde Barcelona ya 15 minutos a pie de la estación de ferrocarril que une Barcelona y Mataró, con una frecuencia de un tren cada 10 minutos.
 
Las instalaciones, de reciente construcción, fueron inauguradas en 2010, y están formadas por una zona de campus, que es la sede de las diferentes escuelas superiores, y una zona de parque, que se sede de un centenard'empreses innovadoras .

 

L’edifici del campus és, a més, la seu de CETEMMSA, centre de transferència tecnològica i recerca aplicada molt vinculat a l’àmbit industrial, teixits intel•ligents, printed electronics i wearable. L’edifici del parc és la seu de la Fundació TicSalut, centre de referència en Tecnologies de la Informació i la Comunicació aplicades a la salut i a l’entorn sanitari a Catalunya.

Les aules, totes elles equipades amb clima, àudio i vídeo, a més de xarxa i accés per a portàtils, permeten fer un ús intensiu de la xarxa com element pedagògic. Les intensificacions, en grups reduïts, es fan en espais de seminaris i en els 12 laboratoris.

 

TOUR VIRTUAL