’"Estiu al TecnoCampus" proposa activitats lúdiques i formatives a partir de finals de juny

El TecnoCampus posa en marxa un any més una programació d'estiu a partir de final d'aquest mes de juny i fins a final de juliol. L’"Estiu al TecnoCampus" acull tot un conjunt d’activitats formatives, lúdiques i culturals adreçades a diferents públics.

En l'apartat divulgatiu, destaca la celebració un any més de la Universitat del Mar i Ultramar (un conjunt de conferències co-organitzades amb l’Associació Bricbarca al voltant dels “Ports i Serveis Portuaris) i la jornada Sènior, en la qual es fará la presentació d'un llibre que recull tota l’experiència del programa ADAC (Ajuda en la dependència i atenció als cuidadors), realitzat per l’Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus. També destaca l’organització de la sessió TEDxUPFMataró “Ready ser Change”, organitzada pels alumnes del Tecnocampus.

Escola d'estiu dels mestres
La formació és un altre dels eixos d'activitats del programa "Estiu al TecnoCampus". De l’1 al 10 de juliol es durà a terme la 36ª edició de l’Escola d’Estiu que organitza el Moviment Educatiu del Maresme, i que fa que les aules dels centres universitaris s'omplin de mestres que aprofiten la pausa estival per continuar formant-se. Les propostes formatives s'amplien enguany als professors de secundària i universitaris.

L’oferta formativa, a més, inclou 10 cursos d’estiu intensius de diverses temàtiques adreçats a tots tipus de públic.

Per als joves de 12 a 18 anys s’ofereixen els Campus Xnergic quinzenals de robòtica, videojocs i drons.
I la Entrepreneurial Summer School 2015, que continua l’exitosa experiència de l’any anterior, en què van participar 21 alumnes provinents de 5 països diferents

En el vessant lúdic, destaca l'àmplia oferta de cursets i tastets d’activitats nàutiques que us permetran gaudir del mar d’una forma diferent.