Benvinguda a les noves empreses del TecnoCampus

Donem la benvinguda a les següents empreses que s´han instal·lat en els darrer mesos al Parc empresarial del Tecnocampus.

Efforwai Digital Transformation S.L.:

  • Empresa de nova creació allotjada a la Incubadora des de juny de 2020 que es dedica a la transformació digital de negocis, oferint consultoria i programant una App i

un backoffice personalitzat per cada client. Especialització en aplicació del sector nàutic “Yacht Worklist” per la realització de treballs de Repair&Refit d’embarcacions.

SAED Plataformas Virtuales SL:

  • Empresa allotjada al parc,  des del juny de 2020 i es tracta d’una pime que fusiona la consultoria estratègica d’especialització i coneixement en diferents àrees d’una  organització amb la digitalització i el desenvolupament de plataformes virtuals i intel·ligència artificial.

Acto Gestió i Assessorament de Congressos SLU:

- Empresa que es va allotjar al parc també el passat mes de juny,  especialitzada en la organització professional de congressos i gestió d'associacions i societats científiques, de l’àmbit mèdic-sanitari, i que la seva activitat principal es l'organització professional de congressos; aporten més de 15 anys d'experiència en el sector del món dels congressos. Organitzen congressos i reunions gestionant tots els serveis que requereix el propi esdeveniment. Paral·lelament també gestionen societats científiques.

Bowman Soluciones Avanzadas SL:

  • Empresa del sector industrial d’equips d’inspecció i control per la distribució d´equips per la mesura de gruixos així com per la mesura d´angle de contacte.

Bekodo Data Services S.L:

  • Empresa del sector Tic , allotjada des del passat  mes d’agost i que ofereixen serveis d’informació en línia, des del codi font al servidor, a la web o en aplicació mòbil.

Opentic Serveis Informatics, SL:

  • Empresa del sector industrial, dedicada al desenvolupament d’aplicatius informàtics i consultoria pel sector salut. Son partners d’un dels principals fabricants de solucions relacionades amb el tractament de dades i intel·ligència artificial i disposen d’un departament d’R+d+i que els ha permès desenvolupar productes propis.

Omplim Gestió i Edificació Responsable SL:

  • Empresa del sector serveis de gestió orientats als principis de l’economia col·laborativa, allotjada al parc des del passat mes de juny. La seva activitat esta orientada a aportar solucions a la indústria immobiliària que ajudin a assolir els grans reptes socials, empresarials i mediambientals, a través de l’economia col·laborativa, la creació de valor a llarg termini, de forma sostenible, en tots els nostres projectes immobiliaris, per a tots els nostres grups d’interès i el benefici comú.