Hackathon Covid-19, de l'1 al 3 de maig

Inscriu-te ARA a la “Hackathon Covid-19, la nova normalitat”, l’esdeveniment online que busca productes i serveis per millorar la nova normalitat.

Qualsevol idea, projecte, producte o servei és benvinguda en aquestes jornades creatives on el talent i la imaginació de la ciutadania en general, en col·laboració amb organitzacions públiques i privades, pot dur a  terme grans projectes per millorar un futur que ja és present.

Uns 80 mentors i experts de diferents àrees aportaran els seus coneixements i experiència als participants. Entre ells, la directora del Biobanc de l’Hospital Clínic, Aina Rodríguez; l'alcalde de Matarí i president del TecnoCampus, David Bote; el director general de TecnoCampus, Josep Lluís Checa; el director d’Eurecat Miquel Rey; la directora general de GSMA Mobile World Capital, Therese Jamaa; l’enginyer informàtic Josep M. Ganyet; Genís Roca, de la consultora Roca Salvatella; el directiu de l’Àrea de Noves Tecnologies del FC Barcelona Dídac Lee; la directora d’Abacus, Maravillas Rojo; Jesús Monleón, de SeedRocket; o l’exministre d’Indústria Joan Majó, entre d’altres. 

Un dels quatre premis d'aquesta iniciativa el lliurarà TecnoCampus, i consisteix en acompanyament i mentoring gratuïts durant sis mesos en un espai de la preincubadora, a més d'una bonificació del 50% en cas de voler accedir a la incubadora d'empreses.

Inscripció oberta: www.hackathoncovid19.com

Oberta a tots els àmbits professionals i de coneixement. 

Oberta a les entitats, organitzacions, empreses, start-up’s i persones que hi vulguin participar per connectar el talent, les idees, la imaginació i les ganes amb les noves necessitats que se'ns han creat, per fer possible nous productes o serveis que millorin el nou present.

De l’1 al 3 de maig, online.

No hi faltis!