Comença el programa d'emprenedoria Explorer adreçat a universitaris

El director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro, ha estat l'encarregat avui de donar la benvinguda als participants del programa d’emprenedoria universitària Explorer “joves amb idees”, que substitueix l'anterior programa Yuzz i que promou el banc Santander.

Un total de 31 participants del TecnoCampus rebran de manera gratuïta formació i suport en emprenedoria durant 5 mesos. Explorer premiarà al millor emprenedor amb un viatge a Silicon Valley i li permetrà optar a 60.000€ en finançament.

En aquesta edició hi participen 20 projectes de tots els àmbits i són liderats per estudiants i exestudiants del TecnoCampus dels àmbits de la salut, l'empresa i l'enginyeria.

El projecte forma part de la voluntat d'enfortir l'emprenedoria en l'àmbit universitari, un dels trets que singularitzen els graus i postgraus que es poden cursar al TecnoCampus. El servei d’emprenedoria universitària atén al llarg de l'any tots els estudiants que volen posar en marxa projectes, i organitza, a més del programa Explorer, altres iniciatives com el Weekend Challenge.