Comença la campanya de promoció de graus per a futurs estudiants

Amb el lema “Connecta’t al futur” i una imatge gràfica renovada, aquest mes de març s’inicia la campanya de promoció dels estudis de grau que es poden cursar al TecnoCampus: un total 17 titulacions de grau dels àmbits de la tecnologia, l’empresa i la salut, tots ells títols oficials de la Universitat Pompeu Fabra que es cursen en tres centres universitaris: l’Escola Superior Politècnica, l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa i l’Escola Superior de Ciències de la Salut.

La campanya de promoció vol reforçar la imatge d’aquests tres centres i els pilars dels estudis que s’hi imparteixen: l’emprenedoria, la professionalització i la internacionalització.

Entre els dies 20 i 24 de març, el TecnoCampus disposarà com cada any d’un estand propi al Saló de l’Ensenyament, una cita obligada per als futurs estudiants universitaris. En l’estand, estudiants i professors dels diversos graus assessoraran els futurs estudiants en funció dels seus interessos, per ajudar-los a triar els estudis que cursaran els propers anys.

El dissabte 6 d’abril serà el dia escollit per celebrar la Jornada de Portes Obertes al TecnoCampus. Futurs estudiants i acompanyants podran assistir a les diverses sessions informatives programades sobre cada grau i conèixer les instal·lacions del TecnoCampus, que compta amb equipaments de darrera generació en uns edificis inaugurats el 2010.

S’han programat, a més, altres activitats per donar a conèixer els estudis universitaris del TecnoCampus. Són les següents:

4 abril. Des de l’Auditori del TecnoCampus a partir de les 7h i fins les 10h, emissió en directe del programa de Ràdio FlaixBac “El matí la mare que els va parir”. Assistència oberta sense inscripció prèvia.

26 abril. Jornada de màrqueting per a Batxillerat. Més informació

27 abril. Install Party, la festa de la tecnologia amb tallers i xerrades. Més informació.

10 de maig. Sessions informatives de grau.