Dos videojocs escrits pel professor Daniel Rissech, nominats als Game Connection Development Awards

Els videojocs "Indiecalypse" i "Super Epic", en els quals ha participat en qualitat de guionista i dissenyador narratiu el professor del Grau en Disseny i Producció de Videojocs i del Grau en Mitjans Audiovisuals Daniel Rissech, han estat nominats als Game Connection Indie Development Awards 2019 en les categories Best story / storytelling, Best hardcore game i Best console game, respectivament. 

"Indiecalypse" és una aventura gràfica plena de minijocs desenvolupada per l'estudi JanduSoft, on viurem de primera mà les penúries d'uns desenvolupadors de videojocs independents que pretenen dur a terme el millor videojoc de tots els temps. El joc, que s'està finançant mitjançant una reeixida campanya de Kickstarter, estarà ben aviat disponible a Steam, PS4, XBOX ONE i Nintento Switch.

 "Super Epic" és un original plataformes d'estètica pixel art, desenvolupat per l'estudi Undercoders. El joc està protagonitzat per Tan-tan, un ós rentador que, tot cavalcant damunt la seva fidel llama, Ola, mirarà de salvar una societat esclavitzada pels casual games escurabutxaques produïts per una sinistra corporació. "Super Epic" estarà properament disponible a Steam i Nintendo Switch.