El Grau en Disseny i Producció de Videojocs participa a l’Indie Dev Day, una jornada sobre videojocs independents

El Grau en Disseny i Producció de Videjocs de l'Escola Superior Politècnica va ser present el passat dissabte 27 d’octubre a la primera edició de l’Indie Dev Day, una jornada al voltant dels videojocs de l’escena independent.El Canòdrom Parc de Recerca Creativa va reunir durant el dissabte més de 1.000 persones en una jornada pensada per difondre l’esforç que representa crear aquest tipus de propostes.

El Grau en Disseny i Producció de Videojocs hi va participar amb un estand propi per donar a conèixer el grau i diferents projectes desenvolupats per estudiants. Per altra banda, el professor Anton Planells va intervenir-hi com a ponent a una taula rodona titulada “Indie games, una cultura alternativa del videojoc?”.

L’Indie Dev Day és una iniciativa impulsada per desenvolupadors, mitjans especialitzats, associacions i apassionats de la indústria dels videojocs per posar en relleu iniciatives del territori i impulsar el talent de nous desenvolupadors, artistes i dissenyadors que comencen els seus projectes.