El postgrau en gestió de cooperatives gradua la segona promoció

El postgrau en Gestió de Cooperatives i Empreses de l'Economia Social va celebrar dimarts passat l'acte de graduació dels 19 estudiants que han completat els estudis en la segona promoció. L'acte, presidit per l'alcalde de Mataró i president del TecnoCampus, David Bote, va comptar amb l'assistència de Francesc Gonzàlez, de la direcció general d'Economia Social, Tercer Sector, Cooperatives i Autoempresa de la Generalitat. Tots dos van destacar la importància que les formes d'organització empresarial de tipus cooperatiu es coneguin a la universitat, perquè són instruments per plantejar formes de producció i consum que tenen en compte altres factors que no són la maximització del  benefici. En aquest sentit van reiterar el suport que donen al postgrau, i que permet que es pugui cursar gratuïtament si es compleixen els criteris d'admissió.

El director de la Càtedra d'Economia Social del TecnoCampus, Eloi Serrano, i el director de l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa del TecnoCampus, Josep Maria Raya, van apuntar que el postgrau és una aposta de futur, amb dues promocions graduades i una tercera que inicia les classes aquets mes de març.

En l'entrega de diplomes hi va participar també el director general de Caixa d'Enginyers, Joan Cavallé, ja que aquesta entitat financera dóna suport econòmic a la Càtedra d'Economia Social.