El programa Reimagine Textile participarà a l’esdeveniment sobre moda sostenible Re-Barcelona

Reimagine Textile, el programa que impulsa la innovació en el sector amb el suport de la Unió Europea, i en el qual participa el TecnoCampus de Mataró, serà present els dies 29 i 30 de novembre al nou esdeveniment sobre moda sostenible Re-Barcelona, que se celebrarà al Disseny Hub Barcelona.

Re-Barcelona Sustainable Fashion Global Event és una cimera internacional de moda sostenible que busca generar un impacte positiu en la indústria de la moda i la societat. Durant l’esdeveniment, s’exploraran les iniciatives més innovadores i s’escoltarà als líders de la indústria que aposten per la creació, producció, venda i ús de moda sostenible.

Els emprenedors que han participat en el programa Reimagine Textile exposaran els seus productes sostenibles a l’open space i també faran una presentació dels seus projectes innovadors.

Durant l’esdeveniment, la Càtedra d’Economia Circular de TecnoCampus farà una intervenció per explicar els avenços que s’estan duent a terme en el sector tèxtil per abordar el repte sostenible des d’una vessant més industrial.