El TecnoCampus participa a UNIferia Màsters del 23 al 27 de març

Del 23 a el 27, la plataforma virtual UniFeria Màsters oferirà informació sobre l'oferta acadèmica dels estudis de màster, els diferents sistemes d'accés, beques i sobre els passos necessaris per poder cursar estudis superiors en 52 universitats espanyoles.

La CRUE Universitats Espanyoles posa en marxa la primera fira virtual per ajudar els estudiants que vulguin cursar estudis de màster. La primera edició de UNIferia Màsters reunirà a 52 universitats espanyoles que informaran en línia i de manera personalitzada sobre la seva oferta acadèmica de màster, els diferents sistemes d'accés, beques i sobre els passos necessaris que hauran de seguir. Del 23 a l'27 de març, una plataforma virtual permetrà als interessats vèncer les fronteres geogràfiques i temporals, informar-se i interactuar amb els diferents serveis d'informació i orientació de les institucions participants, amb un format modern i accessible.

UNIferia Màster és una plataforma atractiva, accessible i en format responsive, per poder adaptar-se als dispositius mòbils. El visitant rebrà, a través de canals de xat, atenció personalitzada amb el personal especialitzat en informació i orientació de cada universitat. En el punt d'informació principal, es podrà trobar informació general sobre el sistema universitari espanyol, així com un cercador per localitzar estudis de les universitats participants a la fira, bé sigui per tipus de branca de coneixement, per àmbit geogràfic etc.

El TecnoCampus donarà a conèixer la seva oferta de títols universitaris de màster, els diferents sistemes d'accés a la universitat, les opcions de beques o de pràctiques.

Qué trobaràs a l'estand virtual de TecnoCampus-UPF?

  • Informació sobre els màsters universitaris de Tecnocampus-UPF
  • Vídeos dels màsters
  • Et podràs descarregar els fulletons de cada màsters
  • Xats amb l’equip de TecnoCampus per resoldre dubtes i fer consultes.