El TecnoCampus afronta l'inici de curs adaptat a la nova realitat generada pel COVID-19

El TecnoCampus inicia el proper dilluns 28 de setembre el període lectiu del primer trimestre del curs. Ho fa després d'una ingent tasca d'adaptació a la nova realitat generada pel COVID-19, que es plasma en la transformació d'espais físics i adaptació de la docència a un model híbrid adoptat en el conjunt del sistema universitari català.

Pressupostàriament, la inversió duta a terme per afrontar el nou curs és d'uns 80.000 euros, i es concreta en tres línies. En primer lloc, adequació dels edificis: senyalització d’itineraris i entrades/sortides; instal·lacions per sistema de desinfecció a través d'UVC de sales i material; l’ensenyament híbrid. Sistema docent: llicències d'ensenyament online a través de Zoom, sistema d'streaming i equips EPI. I en el pla higiènic i sanitari, compra de mascaretes i equips de protecció, material de desinfecció i hidrogel.

L'inici del nou curs s'afronta amb les màximes garanties de seguretat i el compromís de tot l'equip de docència i suport dels tres centres universitaris del TecnoCampus, que han dut a terme formacions específiques sobre docència online, adoptada com a model compatible amb la presencialitat. La presència física a les instal·lacions, en què es prioritzarà la part pràctica, serà possible gràcies a l'adopció de fins nou protocols específics que complementen el protocol general d'ús de les instal·lacions.

Per als més de 3.500 estudiants, el curs comença amb noves normes d'ús de les aules, recomanacions se seguretat i necessitat que se segueixin en tot moment els itineraris marcats per evitar al màxim el risc de contagi.