Els estudiants de nou accés assisteixen a sessions de benvinguda

Conèixer a fons els estudis dels TecnoCampus dels quals s'han matriculat. Amb aquest objectiu durant tota la setmana els més de 800 estudiants que iniciaran estudis de grau al TecnoCampus assisteixen a sessions de benvinguda, on directors i coordinadors de grau els expliquen les característiques dels estudis. A més, reben informació de primera mà sobre gestió acadèmica, borsa de pràctiques, vida universitària, emprenedoria o internacionalització que els seran molt útils durant els seus estudis.

Estudiants internacionals

També aquesta setmana s'ha donat la benvinguda a 25 estudiants, tots ells procedents de països de la Unió Europea, i per tant que participen al programa Erasmus+. En un inici estava prevista l’arribada de prop de 60 estudiants, però en els darrers mesos hi han hagut cancel·lacions i algunes mobilitats postposades provisionalment al 2n semestre per causa del COVID-19.

En la sessió de benvinguda també s’ha programat una trobada amb alguns representants del Buddy Program TecnoCampus (de moment 8 confirmats) per iniciar aquest contacte i seran els encarregats d’acompanyar els estudiants en la seva primera visita a les instal·lacions, així com d’organitzar activitats per amenitzar aquest primer dia.