Evix guanya la VII edició del Premi Emprenedors i Seguretat Viària de la Fundació Línia Directa

La startup Evix, ubicada al TecnoCampus, ha estat escollida guanyadora de la VII edició del Premi Emprenedors i Seguretat Viària de la Fundació Línia Directa. El guardó vol estimular i reconèixer les millors iniciatives per reduir els accidents de trànsit, la mortalitat a la carretera i potenciar l'atenció a les víctimes.

Evix ha desenvolupat un projecte nou: un sistema de coixí de seguretat cervical integrat en els cascos de bicicleta. El dispositiu també és extrapolable a un altre tipus d'usuaris de la via. El sistema s'activa abans de el moviment lesiu d'un accident inflant un coixí de seguretat que protegeix el coll de l'ciclista evitant la lesió cervical o medul·lar.

L'empresa rebrà un premi de 20.000 euros i tindrà l'oportunitat de rebre formació i mentoring per créixer.En una fase posterior, Evix podrà accedir a rondes de finançament de la Fundació per a la Innovació Bankinter i d'IESE Business School, una oportunitat per reunir-se amb professionals i tenir feedback per al seu desenvolupament. La companyia també comptarà amb presència a la propera edició de l'South Summit, on podrà accedir a l'ecosistema emprenedor i entrar en contacte amb possibles inversors.

Més informació