L'emprenedor del TecnoCampus Carlos Martínez, nou president de PIMEC Joves Maresme

El mataroní Carlos Martínez és el nou president de PIMEC Joves Maresme, després que el Comitè Executiu de l’entitat hagi aprovat el seu nomenament. Martínez, de 29 anys, és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i màster en Emprenedoria i Innovació pel TecnoCampus, i CEO d’Epinium, l’empresa que ell mateix va fundar el 2015, ubicada a a incubadora d'empreses del TecnoCampus.

El nou president arriba amb la voluntat d’aprofitar tota l’experiència que ha adquirit com a emprenedor per transformar-la en activitats, formacions i networkings que posin els recursos a l’abast dels joves empresaris per així maximitzar les seves probabilitats d’èxit.

Carlos Martínez és el fundador i l’actual CEO d’Epinium, una empresa que es dedica a ajudar les marques a vendre més dins el gegant Amazon. És l’única empresa espanyola certificada per Amazon (n’hi ha menys de 60 al món) i en tan sols quatre anys de vida ha aconseguit nombroses fites, entre les quals participar a la Techstars, la millor acceleradora tecnològica del món, i a la TechCrunch Disrupt, la major fira de startups del món, a San Francisco. A més a més, Martínez va ser guardonat amb el premi UPF Emprèn el 2016 i amb el premi Creatic el 2017.

Pots consultar la notícia sencera aquí.