La investigadora Elena Fraj, guardonada amb una beca de la Fundación ONCE

La investigadora Elena Fraj Herranz, professora del Grau en Mitjans Audiovisuals, ha estat guardonada amb una beca d’investigació postdoctoral dins el programa de beques “Oportunidad al Talento”, en la convocatòria 2018-2019, de la Fundación ONCE. La investigadora ha obtingut una beca de 25.000 euros per a la realització del projecte d’investigació “Visualidades y representaciones de las violencias de género en los medios de comunicación españoles: una perspectiva crítica”, dins del grup de recerca Narratives de la Resistència, grup de recerca reconegut de l’Escola Superior Politècnica del Tecnocampus.

Elena Fraj és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, doctora en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona i té l’acreditació de recerca “Ayudante Doctor” de l’Agencia Nacional de Evaluación de la Calidad y Acreditación (ANECA). A més, és professora associada a la Facultat de Belles Arts, la Universitat de Barcelona i l’Escola Superior Politècnica del Tecnocampus. Combina la docència i la investigació amb la producció artística i audiovisual.

La demanda i el nombre de beques “Oportunitat al Talent”, cofinançades pel Fons Social Europeu (FSE) en el marc del Programa Operatiu d’Inclusió Social i Economia Social 2014-2020 (POISES), ha anat creixent progressivament des de la seva creació, fa 5 anys. En aquesta edició s’han concedit 90 beques per 358 sol·licituds. El procés de selecció de les persones beneficiàries del Programa “Oportunitat al Talent” es desenvolupa en règim de concurrència competitiva i en base a criteris acadèmics i d’interès científic dels projectes dels candidats.