Neix una productora audiovisual d’estudiants Alumni del TecnoCampus

La Yolanda Ramos i en Raul Alimbau, dos estudiants graduats en Mitjans Audiovisuals del TecnoCampus, han creat la productora audiovisual KQui Producciones, amb l’objectiu de realitzar projectes audiovisuals plantejats des d’una visió professional i empresarial.

L’equip el conformen estudiants i alumnis del grau de diferents promocions, que també van treballar a Themesis, el primer llargmetratge del TecnoCampus. A més, compta amb el suport de companys de professió externs a la universitat.

KQui Producciones es troba en el procés de preproducció del seu primer curtmetratge “El Caco”. Aviat començarà el càsting i tenen previst realitzar una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami el proper mes de gener. S’han proposat que el juliol del 2020, el curtmetratge estigui llest per tal de distribuir-lo per festivals a nivell nacional i internacional.

En una entrevista al programa Ona Maresme, de Mataró Ràdio, els seus directors destacaven que “fer un curtmetratge no és simplement posar-te a gravar i ja està. Portem gairebé 6 mesos preparant-lo”. Un cop acabada la carrera, no tenen la necessitat de complir cap termini, així que volen “fer-ho sense estrès i amb possibilitat de reaccionar davant els problemes que sorgeixin”.

També fan una valoració del món audiovisual, ara que després del grau universitari han de buscar el seu lloc: “Has de trobar projectes o crear-los tu mateix”, perquè asseguren que és un món complicat i que requereix molta iniciativa. “Al llarg dels estudis, coneixes gent amb qui t’acostumes a treballar”, comenten en Raul i la Yolanda, que van començar junts la carrera i ara es troben al capdavant de KQui Producciones.

L’actualitat de la productora es pot seguir a les principals xarxes socials: Instagram, Facebook i Twitter.