Nova oferta de màsters i postgraus per al curs 2021-2022

El TecnoCampus continua ampliant i consolidant l'oferta de màsters i postgraus de cara al curs 2021-2022, amb l’objectiu de donar continuïtat a la formació dels seus graduats i l’especialització o bé reorientació i especialització dels professionals.

L’oferta està formada per quatre màsters universitaris, un màster propi, onze postgraus i tres cursos de postgrau en l’àmbit de l’empresa, la tecnologia i la salut.

Com a novetats d’aquest any, destaquen el Postgrau en Gestió d'Organitzacions Esportives, que té com a objectiu formar i entrenar professionals per accedir a posicions de responsabilitat en la gestió, direcció i planificació d’organitzacions esportives, oferint una visió completa de la gestió esportiva.

En l’àrea d’empresa, s’han programat tres cursos al voltant de la sostenibilitat i l’economia circular aplicades a la gestió del sector turístic. El Postgrau en Turisme Circular i Sostenible neix amb l’objectiu de dotar els professionals actuals i futurs del sector turístic del coneixement i de les eines per poder planificar i gestionar sota els principis de l’economia circular i sostenible els nous escenaris post-pandèmia. Formen part d’aquest programa el Curs de Postgrau en Estratègia i Gestió Pública per al Turisme Circular i el Curs de Postgrau en Hotels Circulars i Sostenibles. Aquests cursos s’han organitzat amb el suport de la Càtedra Unesco de Sostenibilitat de la UPC i la Càtedra d’Economia Circular del TecnoCampus.

Una altra novetat, en l’àmbit de la salut, és el Curs de Postgrau en Fisioteràpia en els Trastorns Vestibulars i Craniocervicomandibulars, una formació adreçada a fisioterapeutes. L'objectiu principal del programa consisteix a adquirir les competències clíniques necessàries perquè el fisioterapeuta pugui realitzar una avaluació funcional basada en el procés de raonament clínic i la planificació-execució adequada del tractament seguint els criteris basats en l’ evidència científica més actual, en el context clínic de les patologies que afecten al sistema vestibular i craniomandibular.

Cal destacar que en el proper curs acadèmic s’arribarà a la 12ª edició del Màster Universitari en Emprenedoria i Innovació, la 3a edició del Màster Universitari en Logística, Cadena de Subministrament i Negocis Marítims, la 2a edició del Màster Universitari en Entrenament Personal i Readaptació Fisicoesportiva i la 3a edició del Màster Universitari en Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment, tot ells títols oficials de la Universitat Pompeu Fabra.

Quant als estudis que són títols propis, se celebrarà 5a edició del Màster en Indústria 4.0, organitzat amb l’Escola Estudis Informàtica, Multimèdia i Telecomunicacions de la UOC, 100% online; la 8a edició del Postgrau en Social Media i Màrqueting Digital (amb dues modalitats, presencial i online); la 5a edició del Postgrau en Gestió de Cooperatives i Empreses d’Economia Social, subvencionat pel Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social, i el suport del Departament de Treball, Afers Social i Famílies de la Generalitat de Catalunya;  i la 3a edició del Postgrau en Gestió i Direcció Públiques organitzat amb l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

En l’àmbit de la salut, es programa la 6ª del Postgrau en Atenció al Pacient en el Procés Quirúrgic, organitzat amb la col·laboració de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol; la 6ª edició del Postgrau d'Especialització en el Pacient amb Ferida de Cicatrització Complexa. Ferida crònica i la 8a edició del Postgrau en Seguretat del Pacient amb la Col·laboració de la Fundación para la Investigación, Formación y Consultoría en Seguridad del Paciente (FIDISP).

Tots els màsters i postgraus són títols oficials o bé propis de la Universitat Pompeu Fabra.

Ja està obert el període de preinscripció amb descomptes per avançament de pagament.

Consulta els horaris de les sessions informatives aquí

Consulta tota l'oferta aquí.

Per a més informació podeu adreçar-vos a formaciopermanent@tecnocampus.cat.