Noves sessions de running, ioga i pàdel al TecnoCampus. T'hi animes?

T’has proposat fer més exercici físic aquest 2019? Des del TecnoCampus t’ho posem fàcil amb el nou programa d’activitat esportiva, que inclou sessions de "running", ioga i pàdel. Es tracta d’un projecte impulsat de manera conjunta amb l’associació Junts per l’Esport i que ofereix uns preus molt competitius a les empreses del parc per participar de les activitats.

Les sessions començaran el mes de febrer i en un inici reuniran estudiants, empresaris i treballadors del TecnoCampus, amb la possibilitat de diversificar els grups si hi ha un mínim de quòrum.

Quines activitats t'oferim?

Vine a córrer pel passeig marítim els dimarts de 14 a 15.30 hores. El punt de sortida serà el TecnoCampus i l’entrament el dirigiran Mari Carmen González i Andreu Novakoski. Les sessions presencials seran de febrer a juny i cada participant disposarà d’una planificació online personalitzada adequada al seu nivell (Categoria 1 – iniciació, Categoria 2 – curses de 5 i 10km, Categoria 3 – mitja marató i maratons).
Preu d’inscripció: abonament bimestral de 40 euros.

Vull inscriure'm a l'activitat!

Aprèn a desconnectar de la feina, allibera estrès i exercita la ment i el cos amb les sessions de ioga que organitzem al TecnoCampus. Classe els dijous de 14 a 15 hores, a càrrec de Carina Roldán.
Preu d’inscripció: abonament bimestral de 40 euros.

Vull inscriure'm a l'activitat!

Accedeix a les pistes de pàdel del complex esportiu del Centre Atlètic Laietània de dilluns a dijous fins a les 18h i els divendres fins a les 15h. Es necessita un mínim 12 participants per poder iniciar l’activitat, i hi ha l’opció de cedir alguna pala si no se’n disposa. La lliga de pàdel serà una competició per parelles i s’organitzaran enfrontaments entre tots els equips fins a arribar a la fase d’eliminatòries.
Preu d’inscripció: 15 euros.

Vull inscriure'm a l'activitat!