Oberta la convocatòria per a empreses del programa d’internacionalització Go Global

El TecnoCampus obre la tercera edició del programa Go Global, amb l'objectiu d’acompanyar les empreses en el procés d’internacionalització mitjançant el suport en l’elaboració i execució de la planificació estratègica, la promoció i la sortida als mercats internacionals.

El programa té una metodologia pròpia que combina l'assessorament per part d’una xarxa d’experts en internacionalització i en màrqueting digital internacional, amb el servei d’aterratge en una xarxa exclusiva de parcs tecnològics i incubadores internacionals.

La convocatòria d’aquesta tercera edició està oberta fins al 12 d’abril. Se seleccionaran vuit empreses amb un producte o servei exportable i amb un equip qualificat i compromès en la implantació del projecte d’internacionalització de l’empresa. Les empreses del Maresme podran beneficiar-se d’una bonificació del 60% del cost total del programa. 

Vols més informació? 

Vine a la sessió informativa del proper 21 de març a les 12h, on podràs escoltar el testimoni d’Orygen, empresa que va participar en la primera edició del programa.