Presenta la sol·licitud per estudiar a l’estranger el curs vinent

Obert el període de sol·licituds fins al 10 de febrer per demanar una plaça per marxar a estudiar fora el curs 2019-2020. Recorda que només podeu sol·licitar una plaça els estudiants que teniu tots els crèdits de primer curs aprovats.

Quins passos has de seguir?

1. Accedeix a l’eCampus amb les teves credencials 2. Clica l’apartat “Expedient UPF” que trobaràs al menú de la dreta “Els meus accessos directes”.


3. Obre la pestanya “Gestions de Relacions Internacionals” que trobaràs al menú desplegable de l’esquerra i clica “Sol·licitud de intercanvi OUTGOING”.4. Apareixerà la pestanya de “Selecció d’expedient”, clica al símbol del ratolí per accedir al formulari de sol·licitud.5. Dins de l’apartat “Nova sol·licitud de sortida per a l’any 2019”, selecciona “Convocatòria única” del desplegable i clica “Afegir”.6. Un cop feta la selecció, és el moment de revisar les dades personals i comprovar que tot és correcte.

7. Un cop t’hagis revisat les dades personals, és el moment d’omplir les dades d’intercanvi.

Et recordem que:

  • Podràs escollir fins a 3 universitats per ordre de preferència. El llistat d’universitats només mostrarà aquelles destinacions disponibles segons el grau i curs que estàs estudiant
  • Marca el període de preferència d’estada, primer semestre, segon semestre o curs complet.
  • Adjunta el certificat del nivell d’idioma, segons l’exigència de la universitat de destinació, excepte les que són en castellà. Cal que el document estigui en format pdf.

Si tens dubtes, consulta la guia Com sol·licitar una plaça de mobilitat?
Consulta la pàgina web per a més informació i si tens dubtes, envia’ns un correu a rrii@tecnocampus.cat.