Què no et pots perdre si vols estudiar fora

INFORMA’T

Els dimecres de 12 a 13 hores i de 16 a 17 hores

A la Oficina de Relacions Internacionals (planta baixa, al costat del PIE)
Assessorament individual o en grup. Si tens dubtes sobre mobilitat internacional, envia’ns un correu a rrii@tecnocampus.cat, especificant el nom, cognoms, curs i horari de preferència (matí o tarda).


15 de gener

Organitzem una fira d’universitats on t’explicarem a quines universitats pots marxar d’intercanvi, coneixeràs experiències d’estudiants que ja han marxat i estudiants internacionals que estan fent la seva estada al TecnoCampus, i t’informarem del programa Erasmus i de la comissió del Buddy Program.


22 de gener a les 14 hores

Aula 207
Organitzem una segona sessió informativa per marxar a estudiar fora el curs vinent per als estudiants que no van poder assistir a la primera reunió. T’explicarem quins tipus de programes tens al teu abast, les destinacions i les beques que pots demanar per fer mobilitats internacionals.


30 de gener a les 14 hores

Aula 213
Sessió informativa per marxar a estudiar a Austràlia, Estats Units o Canadà.
Inscripcions

SOL·LICITA

Del 4 al 10 de febrer podràs presentar la sol·licitud a través de l’eCampus. De moment, pots consultar les places disponibles de cada escola. Pots consultar més informació a la pàgina web i si tens algun dubte, pots enviar-nos un correu a rrii@tecnocampus.cat.