Visita a Londres per ultimar la menció internacional del Grau en Fisioteràpia

La coordinadora adjunta del Grau en Fisioteràpia, Raquel Sebio, i la cap de Serveis Campus, Luz Fernández, van visitar la setmana passada la Kingston University and St. George’s University a Londres, amb l’objectiu d'aprofundir en les relacions entre ambdues institucions i establir un acord específic per la realització de la menció internacional dels estudis de Fisioteràpia el curs vinent.

La menció internacional en fisioteràpia permetrà als estudiants de 4rt curs d'aquets grau realitzar tres mòduls dels seus estudis durant el primer trimestre del curs en aquesta prestigiosa universitat situada en la capital del Regne Unit. Aquesta estada els donarà la possibilitat d’adquirir nous coneixements i millorar las seves competències per treballar en un entorn internacional.

Durant la visita, Luz Fernández i Raquel Sebio van poder conèixer les instal·lacions on els estudiants de fisioteràpia realitzaran la seva formació, de la mà de la professora Agnieszka Lewko, del departament de ciències de la rehabilitació de la Facultat de Salut, i de John Harmmond, director del departament, i Derek Baldwinson, director de qualitat i relacions internacionals.