Visita d'una delegació de la Seoul National University of Science and Technology

Una delegació de la Seoul National University of Science & Technology (Seoultech) va visitar el TecnoCampus ahir dimecres 5 de setembre . L’objectiu de la trobada era buscar punts d’interès per a possibles col·laboracions entre aquesta universitat i l’Escola Superior Politècnica  del TecnoCampus.

En aquesta primera trobada, el director general del TecnoCampus, Josep Lluís Checa i el president de Seoultech, Jong Ho Kim, van signar un conveni d’intencions per establir futurs acords enfocats a la mobilitat d’estudiants, professorat i staff de les dues institucions i la col·laboració en projectes educatius conjunts.

La delegació coreana va ser rebuda per una representació del TecnoCampus formada pel director general, Josep Lluís Checa; la directora de Serveis Campus, Luz Fernández; el coordinador de mobilitat internacional de l’Escola Superior Politècnica  del TecnoCampus, Marcos Faúndez; i la responsable de l’Oficina de Relacions Internacionals, Sandra Sánchez.

Durant la trobada, també es va posal l'èmfasi en la idea d’establir una col·laboració en projectes de recerca i activitats vinculades a l’àmbit de l’emprenedoria i innovació tecnològica.