Wipass participa al MWC Los Angeles

L’empresa Wipass, ubicada al Tecnocampus, va participar al Mobile World Capital a los Angeles (USA) juntament amb altres 29 empreses  vinculades a la tecnologia i a la innovació aplicada a sectors com a indústria, comerç, telecomunicacions i serveis  el passat 22 d'octubre de la mà de Mobile World Capital Barcelona (MWCapital). Va ser la major delegació d'empreses emergents espanyoles que van participar en el MWC Los Angeles. L’objectiu d’aquesta iniciativa és ajudar empreses de base digital a accedir al mercat nord-americà.

Wipass ofereix un accés fàcil a la xarxa amb un dispositiu que permet als usuaris connectar-se amb solo tocar el telèfon i va poder presentar la seva sol.lució davant posibles inversors.

Mariam Ayadi, CEO de Wipass afirma que: “L’experiencia ha estat molt enriquidora per que ens hem sentit molt ben rebuts. Tot el equip de GSMA, MWCapital, ICEX i ACCIO ens ha donat el màxim suport en la nostra estada i els hi estem molt agraïts. Aquesta experiència no nosmés ens ha ajudat a conectar amb el nostre entorn si no que també ens ha aportat nous coneixements del nostre sector. Sens dubte, tornariem a repetir!” 

Veure la noticia