titulo

Notícies destacades

image
Trenta-vuit projectes opten a guanyar la 19a edició dels premis Creatic
La tradicional Nit de l’Emprenedoria, que organitzen cada any el TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró, se celebrarà el dijous 14 de novembre. S’hi farà el lliurament de la (...)

Llegir més
image
myHealth Watcher llença un servei d’alertes alimentàries amb motiu del Dia Mundial de l’Alimentació
El passat dimecres, 16 de octubre, va ser el Dia Mundial de l’ Alimentació. Coincidint amb aquesta data, myHEALTH WATCHER va llençar un nou servei d’alertes alimentàries. Els (...)

Llegir més
image
L'alcalde visita els laboratoris de l'empresa Nanotargeting
L’alcalde i president del TecnoCampus, David Bote, ha visitat avui els nous laboratoris de l’empresa Nanotargeting, que recentment ha rebut el premi al projecte més innovador en la trobada que es va (...)

Llegir més
image
El professor Jordi Bernal engega un projecte d'emprenedoria vinculat a la salut
El professor del TecnoCampus Jordi Bernal ha engegat un projecte d’emprenedoria, Oculeed, basat en un producte oftalmològic que ha dissenyat, patentant i posat a punt per a la fabricació i la (...)

Llegir més

Agenda

image
El programa Reimagine Textile participarà al Re-Barcelona
image
Seminari Employee Experience: la nova tendència en RRHH
image
Activitats al TecnoCampus
image
Altres activitats d'interès

VEURE'N MÉS

Ajuts i finançament

image
Ajuts i finançament catalans
Cupons a la InternacionalitzacióConvocatòria d’ACCIÓ per a cupons per a la internacionalització. Són cupons de descompte econòmic directe que pots bescanviar per un (...)

Llegir més
image
Ajuts i finançament estatals
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament estatal per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més
image
Ajuts europeus
Instrument PIME o SME Instrument(en anglès) és un subprograma del vuitè Programa Marc Europeu de finançament de la R+D+I Horizon 2020,l'enfocament és exclusiu per a petites i (...)

Llegir més